Дезинфекція та поточне прибирання в перукарнях та салонах краси.

Прибирання приміщень. Дезінфекція та поточне прибирання , генеральне прибирання

 

   Всі приміщення щоденно до та  після закінчення роботи піддаються вологому прибиранню з застосуванням миючих та дезінфікуючих середників.

На протязі робочого дня – поточне прибирання, і один раз на місяць – генеральне прибирання.

Всі приміщення перукарні до початку або після закінчення роботи підлягають щоденному ретельному вологому прибиранню з застосуванням дезінфектантів. Протягом робочого дня проводиться дезінфекція і поточне прибирання поверхонь, до яких дотикаються відвідувачі (ручки дверей, ручки крісел, раковини для миття волосся, полиці робочих місць і т. ін.).

 

   

Один раз на місяць перукарня закривається на одну зміну для проведення дезінфекції і загального прибирання всіх приміщень.

Для дезінфекції приміщень дозволяється використання дезінфекційних засобів, які мають позитивний висновок державної санітарно-гігієнічної експертизи, виключно відповідно до Методичних вказівок по їхньому застосуванню. Процентне співвідношення і час експозиції встановлюються у відповідності з інструкцією щодо застосування даного препарату.

   Нанесення і змивання  миючих і дезінфікуючих розчинів та забруднень з поверхонь приміщення здійснюється в такому порядку